Vyhrají Predators příští Stanley Cup? Hráči jsou plni sebevědomí!

Forvard Stamkos, který vyhrál dva zápasy s Tampou Bay Lightning v letech 2020 a 2021, právě převzal Florida Panthers dres Během tiskové konference útočník prohlásil, že plně chápe potřebu Stanley Cupu, protože toho má spoustu soudní zkušenost. A důvod, proč se nakonec rozhodl připojit k Nashville Predators, byl ten, že cítil, že Predators potřebují mistrovský titul ve Stanley Cupu!

Samozřejmě, že Steven Stamkos má takovou sílu, 34letý hráč byl vůbec první volbou v draftu NHL v roce 2008 a během následujících 16 sezón NHL nasbíral 1137 bodů v 1082 zápasech (555 gólů, 582 asistencí). Všechny výsledky byly dosaženy, když nosil dres Lightning. Ve 128 zápasech play off Stanley Cupu zaznamenal 101 bodů (50 gólů, 51 asistencí). V 79 zápasech minulé sezóny nasbíral také 81 bodů (40 gólů, 41 asistencí) Dá se říci, že v týmu Lightning je jeho skórování, góly, přesilovka, hra o vítězný gól a gól v prodloužení Míč je na prvním místě.

Pokud jde o Predators, za 25 sezón nezískali žádnou trofej. Jejich jediná účast ve finále Stanley Cupu byla v roce 2017, kdy prohráli s Pittsburgh Penguins v šesti zápasech. Dá se říci, že k vedení týmu nutně potřebují i ​​hráče s trofejními zkušenostmi jako Stamkos.

Stamkos také řekl, že byl vždy optimistický, pokud jde o Nashville Predators. V minulé sezóně si Nashville Predators také vedli velmi dobře, protože mají schopnost vyhrát šampionát. Škoda jen, že chybí i průvodce. Proto jsem rozhodně oblékl dres Predators, také proto, abychom dosáhli vzájemného úspěchu!

Leave A Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *