Golden Knights nemohou nic udělat s exodem hráčů Stanley Cupu!

Pro Las Vegas Golden Knights se po skončení tohoto Stanley Cupu stalo něco ještě znepokojivějšího, to znamená, že velké množství hráčů šampiona Stanley Cupu z roku 2023 začalo odcházet. Pro Golden Knights je štěstí, že exodus talentů je minimálně o rok pozdě.

Soudě z historie NHL, jakmile tým získá Stanley Cup, pokud se jeho hráči stanou volnými hráči, budou často přepadeni jinými hráči. Forvard Jonathan Marchshot například podepsal pětiletou smlouvu s Nashville Predators v hodnotě 27,5 milionu dolarů (průměrná roční hodnota 5,5 milionu dolarů) a je odhodlán v příští sezóně oblékat dres Predators. Jsou tu další čtyři útočníci, kteří se také rozhodli svléknout dres Golden Knights Například William úspěšně podepsal šestiletou smlouvu s Carolina Hurricanes. Stanverson podepsal sedmiletou smlouvu na 43,75 milionu $ (6,25 milionu AAV) se Seattle Kraken. Michael podepsal tříletou smlouvu na 7,8 milionu dolarů (2,6 milionu AAV.) s Ottawa Senators. a Anthony podepsali roční smlouvu s Calgary Flames.

Když viděl vážnou ztrátu talentu, řekl generální manažer Golden Knights McCrimmon, že to bylo docela nepříjemné. Koneckonců, mnoho hráčů hrálo za tým už dlouho a stali se týmem loňského vítěze Stanley Cupu hráči v týmu: Aden Hill a Ivan Babashev. Aby si tyto dva hráče udrželi, převzali iniciativu a převedli Rileyho Smithe. I nyní se stále snaží podepsat všechny hráče čekající na neomezenou volnou agenturu, ale nyní se zdá, že tento plán je stále dost těžký. Přípravy jsou proto nevyhnutelné a úpravy sestavy pro sezónu 2024-2025 se blíží!

Leave A Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *